Para poder visualizar todos los contenidos debes tener instalada la versiĆ³n actual de Adobe Flash Player.

INICI MENÚ CATALÀ MENÚ CASTELLÀ FOTOS CATALÀ QUI SOC QUIEN SOY FUNDACIÓ ESCOLA FILOSOFIA CATALÀ ESCOLA FOTOS CASTELLÀ FILOSOFIA CASTELLÀ 6 MEDALLA D'OR 6 MEDALLA DE ORO QUI SOC 02 QUI SOC 03 ESCOLA 2 ESCUELA 2 QUIEN SOY 2 QUIEN SOY 3 FILOSOFIA CATALÀ 2 FILOSOFIA CATALÀ 3 FILOSOFIA CASTELLÀ 2 FILOSOFIA CASTELLÀ 3 UNES ALTRES OTRAS MÁS EXPLICA 1 EXPLICA 2 EXPLICA 3 EXPLICA 4 EXPLICAST 1 EXPLICAST 2 EXPLICAST 3 EXPLICAST 4 ESCOLA 3 ESCUELA 3 BENISSA ESCOLA D'AUDIOVISUALS PROPERAMENT UN ALTRE CURSET AUDIOVISUALS EXPO 2/2016 CAT EXPO GIF BLANES MARLETGRAFIES BIBLIOTECA 2013 BIBLIOTECA 2016 FESTIMATGE 2016 MARLETGRAFIES CAST CONTACTAR EXPO CALISAY 2018 OBRES EXPO CALISAY 2018 

PROPERAMENT

gratis

Els interessats podeu contactar ambEulàlia Clofent, Josep Gibert Gurri o amb mi mateixjoanmarletcivil@gmail.comper tal d'estar al corrent.

TERCER CURSET D'AUDIOVISUALSDissabtes 21 i 28 d'abril 5,12,19,i 26 de maigmatí de 10 a 12:30places molt limitadesinscripció prèvia

LA INTENCIÓ DE L'ESCOLA ÉS, COM A COMPLEMENT DELS CURSETS D'AUDIOVISUALS DE PRIMAVERA I TARDOR, DEDICAR UN DISSABTE DE CADA MES, EXCEPTE JULIOL I AGOST, A CLASSES TEMÀTIQUES QUE TRACTIN ELS ASPECTES TÈCNICS I ARTÍSTICS DE LA FOTOGRAFIA ACTUAL. ENS AGRADARIA REBRE LES VOSTRES PROPOSTES

CONFERÈNCIA DIDÀCTICATRACTAMENT FOTOGRÀFIC MITJANÇANT CAPESDissabte 30 de junya les 10 del matí. Les capes venen a ser "el coco" per a tots els que comencen a remenar programes de retoc de fotos.Si els hi voleu perdre la por, veniu i veureu que és fàcil i divertit.Parlarem de capes d'imatge, d'ajust i de text.

Els propers dissabtes 17,24 i 31 de Gener,matins de 10:30 a 12:30BREU CURSET D'INICIACIÓ AL LABORATORI FOTOGRÀFIC DIGITALAMB ELEMENTS DE PHOTOSHOP

PERDRE-LI LA POR AL PHOTOSHOP

LLOC: C/ESGLÉSIA 203-207 -- CALELLA

gratuït

Com a complement d'aquest primer curset d'iniciació a la edició fotogràfica, que ha finalitzat després de cinc setmanes, i a peticiódels alumnes assistents, el proper dia 28 de març, tindrem, si Déu vol, una xerrada-col.loqui amb el tema següent:

28 de març de 2015

Quan deixem enrere les calors pròpies d'aquest temps, anunciaré, si Déu vol i aquí mateix, la propera activitat de l'escola. Bon estiu a tothom !

Ja portem a coll una dotzena de cursets.El dia 10 de desembre de 2016 hem clausurat el número 12.Hi tornarem per la primavera, si Déu vol.Bon hivern a totes i tots.

Serà un plaer informar-vos amb detall

Ja hem acabat el cursetPARLEM de FOTOGRAFIA.Estem preparant un nou curs per a la propera tardor.Més informació pel setembre.Bon estiu a tothom.

6 dissabtes de 10:30 a 13UN FOTÒGRAF EN LLIBERTAT

Joan Marlet Civil

VISITA

joanmarletcivil@gmail.com


mailto:joanmarletcivil@gmail.com mailto:joanmarletcivil@gmail.com